Fragt 39 kr.
Fragtfrit ved køb over 400 kr.

no sv fi

×
 x 

Tom kurv
Indkøbskurv
Tom kurv

 

Bestillinger sendes den 20/7 2024 grundet ferie

 

 
Test-kit med sportsbriller

Test-kit med sportsbriller

DKK 1.00
Beskrivelse

Find den perfekte sportsbrille:

Lån-med-hjem

Vi ved godt, at det kan være svært at vælge de rigtige sportsbriller til dit barn hjemme bag skærmen, for det er alfa og omega, at de sidder ordentligt.

Så vi har gjort beslutningen nemmere:

Vi sender gerne et testkit med 6 forskellige briller (uden styrke), så I kan prøve jer frem og finde lige den brille, der sidder perfekt, når der skal leges vildt og dyrkes sport. 

Det er (næsten) gratis

Det koster kun en krone + porto (29 kr) at låne et testkit.  Vi er sikre på, at du vil finde den rigtige brille til dit barn, men der er selvfølgelig ingen købstvang. Du sender blot brillerne retur med den vedlagte GLS label. Det samme gør du, hvis I har fundet den helt rigtige brille – og så sender vi efterfølgende brillen med den korrekte styrke til jer. 

How-to-do

Du putter et test-kit i kurven. Skriv under bemærkninger under bestillinger, hvilke modeller, I ønsker at låne (max. seks stk). Husk, at I kan vælge mellem både "Youth active eyewear" og  "Youth protective eyewear". Skriv også gerne alder på barnet og mål evt. hovedomfanget. Efter 10 dage returnerer I jeres test-kit ved brug af vedlagte GLS label. 

Styrke i glassene

Vi kan levere sportsbrillerne med styrke. Hvis du sender os dit barns styrke - så vender vi tilbage med en pris. 

Norsk?

Bor du i Norge, så henviser jeg til optikerbesøk.no, som har udvalg af sportsbriller.