Fragt 39 kr.
Fragtfrit ved køb over 400 kr.

no sv fi

×
 x 

Tom kurv
Indkøbskurv
Tom kurv

 

Bestillinger sendes den 20/7 2024 grundet ferie

 

 

Det kan være svært at være et barn med briller, når det går over stok og sten i vild leg eller sport. Som forælder kan man også blive nervøs for øjenskader eller dyre reparationer! Men med Active Eyewear og sportsbriller fra Liberty Sport kan du være sikker på, at barn og briller er beskyttet. Børn sidder sjældent stille en hel dag. De cykler til og fra skole, tumler i skolegården og dyrker sport i fritiden. Men et barn, der bruger briller, kan føle sig hæmmet i både leg og sport, da de kan være bange for, at der sker noget med brillerne, og, ikke mindst, deres øjne. Der er heldigvis en god løsning til bekymrede børn (og forældre). De nye Active Wear briller og de deciderede sportsbriller fra Liberty Sport. Det gør det nemmere at være en vildbasse i hverdagen – og giver selvtilliden et boost på tennis- eller fodboldbanen, når man ikke skal bekymre sig om sine briller. 

Active Eyewear til aktive børn

Active Wear findes i to størrelser og  de er med deres unikke stel i Nylo-Flex™ så fleksible, at de sagtens kan klare både at blive tabt, bøjet og trådt på, når det går vildt for sig. Modsat meget andet 'sikker-hedsudstyr' er de dog også så pæne, at dit barn kan gå med dem til hverdag og dermed slipper for at skifte, når det er tid til sport. Kan leveres både med og uden styrke. 

Sportsbriller til vilde sportsgrene

Hvis du vil være helt sikker, kan du også vælge sportsbriller fra Liberty Sport. De er godkendt til mange forskellige sportsgrene efter de strengeste amerikanske standarder, og de kan uden problemer tåle en hård fuldtræffer uden at knække. Der er endda puder på indersiden af brillen, så du ikke behøver bekymre dig om øjenskader i kampens hede. Kan leveres både med og uden styrke.

 

Seje sportsbriller fra Liberty Sport

Albert går med sine sportsbriller hele tiden!

 

 

Albert, 8 år, er en rigtig fodbolddreng, der elsker at være i bevægelse, men de almindelige briller gik ofte i stykker – indtil han fik et par seje briller fra Liberty Sport, som selv ikke et flækket øjenbryn har kunnet ridse. Nu går Albert stort set kun med sine sportsbriller.  

Albert har plus 2.5 i styrke og fik briller, da han var fem år gammel. Sådan et par rigtigt pæne briller med smalle stænger, som er gået i stykker mange gange! Men Albert elsker også at røre sig, og han er en rigtig vildbasse, der giver den gas på trampolinen og går til fodbold.  Når vi spurgte efter sportsbriller hos optikeren, kunne de kun tilbyde sådan nogle spinkle brillestel, der kan vrides i alle retninger uden at knække – men dem var vi ikke så vilde med. Vi havde dog set andre børn med sportsbriller, så vi vidste godt, at de fandtes. Da vi fandt Barn Med Brillers hjemmeside, blev vi så glade, men kunne alligevel ikke overskue at få dem købt, fordi det var via nettet, så Albert ikke kunne prøve brillerne først. Derfor tog det lang tid (og mange par briller), før vi tog kontakt til Barn med Briller, og så viste det sig jo, at de tilbyder et testkit, hvor man får tilsendt flere briller og kan prøve dem på derhjemme i ro og mag – sådan fandt vi det perfekte par til Albert. 

Ser sej ud!

I dag går Albert stort set kun med sine sportsbriller. De sidder ordentligt fast, vi er ikke bange for, at de skal knække eller splintre, og han får mange komplimenter for dem. Alle siger, han ser sej ud med dem – og det gør han også! Hvis jeg selv skulle dyrke sport med briller, ville jeg være mere tryg med en sportsbrille, for så ved man, at den ikke bare lige går i stykker. Og jeg føler mig som mor også mest tryg ved, at Albert har nogle briller på, som beskytter hans øjne. Han har faktisk flækket et øjenbryn, uden der skete noget som helst med brillen! Det første, Albert gør om morgenen, er at række ud efter sine briller, og det sidste han gør, inden han sover, er at tage dem af! 

Emilie, mor til Albert på 8 år (som har haft briller i knap fire år)

3 gode råd:Sådan vælger du den perfekte sportsbrille

#1 Hvilken sportbrille skal jeg vælge? Du skal vælge den model, der sidder bedst på dit barn, og her har det ikke den store betydning, hvilken sport dit barn dyrker. Modellerne passer til alle sportsgrene. Eneste undtagelse er, hvis dit barn dyrker en sport, der kræver hjelm – her kan du få en sportsbriller, som kan passe under hjelmen.

#2 Vær opmærksom på ikke at vælge for små sportsbriller, da der så kan opstå problemer med, at linserne dugger.

#3 Det er vigtigt, at dit barn tester brillen, inden I køber den, så I kan være sikre på, at det er den helt rigtige. Pasform og komfort er alfa og omega med en sportsbrille. Du kan bestille vores gratis testkit på vores hjemmeside.